Компанія SandiPlus організувала семінар продукції ТМ ICMA

В лютому в місті Луцьк італійський бренд ICMA був представлений на семінарі, проведеному компанією SandiPlus. Протягом семінару кожному відвідувачу надавалася можливість ознайомитися з продукцією бренду, що працює в сфері виробництва компонентів для опалювальних систем, порівняти характеристики різних моделей і прорахувати варіант, найбільш оптимальний для власних потреб.

Варто зазначити, що практичні заняття для фахівців у сфері монтажу проводяться керівником напряму Романом Фалалеева. Що важливо, ці курси надаються як фахівцям, які використовують у своїй практиці продукцію ICMA, так і потенційним клієнтам, які зацікавлені в отриманні інформації по асортименту компанії.

Почавши з виробництва запірної і керуючої арматури, компанія ICMA згодом стала одним з лідерів у своїй галузі, розширивши каталог послуг і продукції. Сьогодні бренд пропонує максимальний перелік елементів для монтажу опалювальних систем будь-якої конфігурації.

Учасники семінару мали можливість ознайомитися із зразками каталогу бренду - вимірювальні і регулюючі пристрої, циркуляційні та насосні групи, вентилі, радіатори і системи «теплої підлоги», елементи систем безпеки і багато іншого в повній мірі підтвердили рівень якості, що заявляється виробником.

Всі відвідувачі семінару не тільки отримали практичні поради, а й мали можливість безпосередньо поспілкуватися з ексклюзивними представниками продукції ТМ ICMA в Україні.