Групи безпеки

Індивідуальна система опалення надає його власнику можливість підтримувати в своєму житлі комфортну температуру. Таким чином, він створює для себе і оточуючих ідеальний мікроклімат для життєдіяльності. Для більшості будинків ідеальним джерелом обігріву є котел (підлоговий, навісний тощо). Від власника потрібно періодично перевіряти технічний стан устаткування. Для ефективного контролю і безперебійної роботи котла, необхідна надійна захист від підвищення тиску. Для виконання поставленої задачі ідеально підходить система, звана групою безпеки опалення.

Вона включає в себе:

  1. Зручну, практичну арматуру для швидкого приєднання;
  2. Контрольно-вимірювальні прилади в основному вони представлені манометрами, вмонтованими в корпус арматури;
  3. автоматичний Запобіжний клапан для скидання води у разі підвищення її тиску в системі понад 3 bar
  4. Автоматичний повітровідвідник, скидає надлишок повітря в системі опалення.

d1 1

В залежності від конструкції котла, пропонуються групи безпеки з можливістю підключення розширювального бака. Вони забезпечують безпечну експлуатацію всієї системи опалення в цілому і захищають обладнання від перегріву і високого тиску.

d1 1

Справжня італійська продукція європейської якості проходить жорсткий контроль перед пакуванням і відправкою на прилавки магазинів.

Особливу довіру арматура ICMA отримала за рахунок:

  1. Простоти обслуговування. По мірі потреби практично всі елементи конструкцій, які відслужили свій термін служби, легко демонтуються і замінюються;
  2. Адекватна і чітка робота вимірювально-контрольних приладів. Вони не вимагають постійних регулювань і налаштувань. Протягом тривалого строку показання точні, автоматичні клапани спрацьовують при досягненні системою певних значень;
  3. Легкий монтаж і демонтаж групи безпеки;
  4. Зручний і зрозумілий принципу дії.

Вся продукція ICMA високої якості і зі значним ступенем надійності.